Laddar Laddar innehåll ...

Om oss

By: är ett restaurangkoncept som är helt och hållet baserat på svenska råvaror vilket märks när man kommer in i våra restauranger och caféer. Ett nära samarbete med många av Sveriges bönder präglar menyerna som varierar efter säsong.

Intresset för äkta mat med begripliga rötter ökar i hela landet och just mat är det nav som binder de flesta upplevelser samman. Genom att skapa nya matdestinationer är Bygruppen ett långsiktigt skyltfönster för svensk mat. Vi arbetar med kvalitet till ärliga priser som ger bonden betalt samtidigt som konsumenten har råd att unna sig bra mat på svenska råvaror till både vardags och fest.

Bygruppen AB, är ett helägt dotterbolag till Lantbrukarnas Ekonomi AB.
Bygruppen bedriver i dotterbolagsform hotellverksamhet på Ekerö utanför Stockholm, Sånga-Säby Hotell & Konferens AB.

Våra ägare Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en intresse- och företagarorganisation för alla som äger eller brukar jord, skog och trädgård, och för deras gemensamma företag inom lantbrukskooperationen.

LRF – som har drygt 140 000 medlemmar – ska bidra till att skapa förutsättningar för uthålliga och konkurrenskraftiga företag, och till att utveckla livs- och företagsmiljöer på landsbygden.

LRF arbetar bland annat med att skapa positiv opinion för Sveriges bönders verksamhet och produkter, bygga upp kunskap hos medlemmar, förtroendevalda och anställda, erbjuda medlemmarna personlig service och genom egen affärsverksamhet på utvalda områden tillgodose efterfrågan på kvalitativa tjänster.

Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till oss och våra restauranger och fik.

XS SM MD LG